Showbiz, Stiri

Vica Blochina, atac la persoana lui Viorel Cataramă!

Fosta iubită a lui Victor Piţurcă este în plin scandal cu medicul estetician Adina Alberts, din cauza silicoanelor. Acum, blonda este foc şi pară şi pe soţul doctoriţei, omul de afaceri Viorel Cataramă.

Vica Blochina a fost dată în judecată de medicul estetician Adina Alberts. Cele două au ajuns să fie la cuţite din cauza silicoanelor fostei iubite a lui Victor Piţurcă. Vica susţine că Adina Alberts i-a greşit silicoanele, în timp ce medicul estetician afirmă că blonda nu a respectat indicaţiile postoperatorii.

Acum, Vica a sărit şi la gâtul soţului Adinei Alberts, omul de afaceri Viorel Cataramă, care se pare că a comentat pe marginea acestui subiect.

„Am avut răbdare să-l ascult pe soţul medicului care m-a operat… Dincolo de ameninţările pe care le-a transmis tuturor celor care poate ar dori să vorbească despre problemele pe care le-au avut din cauza medicului, nu am înţeles rostul intervenţiei lui.

A spus că nu sunt specialist şi nu-mi pot da cu părerea vizavi de ceea ce mi-a făcut soţia lui… dar el este vreun mare medic şi nu ştiu eu??? El în ce calitate şi-a exprimat opinia despre operaţia ale cărei urmări m-au chinuit doi ani?

Nu ştiu cât de convingător a fost, dar, din punctul meu de vedere, poza de mai jos este singurul lucru care contează în aceasta dispută”, a răbufnit Vica Blochina pe contul său de Facebook.

Blonda a însoţit mesajul şi de o fotografie în care se văd urmările de după operaţia pe care a suferit-o.

blank