Necenzurat

Viata sexuala in functie de inelul de logodna

In functie de forma inelului de logodna pe care il primesti din partea iubitului tau, iti poti da seama de cateva caracteristici din viata ta sexuala

Viata sexualaPatrat

Daca ai primit un inel a carui piatra este taiata in forma patrata rezulta ca ai un barbat traditionalist, viata voastra materiala tinde spre a fi una moderna. Iar cele 4 laturi alte pietrei arata ca aveti o gandire deschisa in ceea ce priveste viata vostra sexuala, daca iubitul este traditionalist, nu si sexul.

Rotund

Daca ai primit un inel cu piatra rotunda inseamna ca ai dat de un diamant. Deobicei cele rotunde sunt cele mai sclipitoare si cele mai scumpe deasemenea. Piatra rotunda mai poate sa insemne si faptul ca duceti o viata traditionalista si fara prea mari complicatii sexuale.

Inima

Inelul cu piatra in forma de inima denota o relatie destul de siropoasa, vreti mereu sa va afisati cat mai apropiati, va pupati pe oriunde apucati in public si vreti sa stie toata lumea ca in urma voastra raman urme de inimioare. Pe de alta parte viata sexuala este un normala , clasica, fara prea multe scantei.

 Oval

Chiar daca aceasta piatra poate arata multe defecte prin tehnica de creare propiu zisa a bijuteriei, relatia voastra este la extreme. Mai mult decat atat, sunteti norocosi pentru ca va place sa experimentati sexual, va plac aventurile si tot ce este nou.

Lacrima

Exista pietrele in forma de lacrima pe inele de logdona, spre exemplu, ceea ce reflecta faptul ca sunteti o persoana complet independenta in gandire, nu va pasa ce crede lumea din jur si procedati doar cum vi se pare voua corect.

Octogon

Aceasta piatra nu este una gustata de multa lume datorita formei mai iesite din comun. Insa asa este si viata voastra privata sau sexuala. Chiar daca pareti un cuplu obisnuit, viata sexuala ascunde multe aventuri.

 

blank