Sport, Stiri

Viaţa de spartan! Uite cum se antrenează Lucian Bute!

Boxerul român vrea să fie sigur că îl trimite în corzi pe Jean Pascal

Bute1

Pentru a fi in forma maxima pe 18 ianurie, impotriva lui Jean Pascal, la Montreal, Lucian Bute se antreneaza in conditii dure. Mai exact, pugilistul alearga cinci kilometri pe zi, prin zapada, la -10 grade C, imbracat numai in pantaloni scurti.

Au mai ramas trei saptamani pana la cel mai important moment din cariera lui Lucian Bute: revenirea in ringul de box dupa o accidentare grava si o operatie dificila la mana.

Bute

Pe 18 ianuarie, boxeurul va lupta impotriva lui Jean Pascal, la Montreal, intr-un meci cu o miza uriasa: doua milioane de euro, suma pe care o va castiga invingatorul partidei.

Pentru ca isi doreste sa demonstreze tutoror ca inca poate face performanta. Pentru asta, el petrece peste zece ore pe zi in sala de antrenamente si se ocupa intens si de starea lui fizica. Desi are momente cand se simte rapus de oboseala, Lucian Bute este dispus sa se suprasolicite, pentru a-si indepli visul: acela de a-l invinge pe canadianul Pascal.

Bute2

De cateva saptamani, Bute alearga zilnic cinci kilometri pe zi. Si nu oricum, ci in conditii speciale. La -10 grade Celsius, prin zapada, imbracat numai in pantaloni scurti. Motivul? Pentru a-si intari imunitatea si a invata sa reziste in cele mai aprige conditii. Desi este istovit, boxeurul este extrem de mandru de faptul ca a reusit sa se recupereze fizic in proportie de 100%.

 

 

blank