Showbiz, Stiri

Veziu meniul pe care-l mananca Corina.

Are 34 de ani si un baiatel acasa, dar arata senzational. Surpriza cea mai mare este, insa, ce alimente consuma Corina pentru a fi mereu in forma. Nu e vorba despre salate si seminte, ci despre adevarate bombe calorice.

61557624

Talie subtire si picioare sexy, asa se prezinta Corina de ani buni. Vedeta arata incredibil de bine, desi are peste 30 de ani si a devenit si mamica unui baietel, astfel incat oricine ar putea jura ca abia daca pune gura pe mancare si traieste intr-un regim continuu. Nimic mai fals! Nu numai ca nu tien dieta, dar vedeta isi face de cap intr-un stil grandios.

61533433

De curand, aceasta a fost plecata in concediu, unde nu s-a uitat nicio clipa la calorii, ci doar la ceea ce i-a poftit inima. Asa se face ca a mancat alimente care ar putea ingrozi orice femeie care isi respecta silueta, fanii ei ramanand fara cuvinte atunci cand au aflat asta.

61484621

Corina a povestit chiar ea cum si-a facut de cap cu slanina, sarmale, prajituri si inghetata, iar prietenii ei virtuali au crezut ca glumeste. Ei bine, nu! Chiar asta a avut la “meniul zilei” caci, nu-i asa, concediul trebuie sa fie de neuitat.