Featured, Sport

Vezi declarația anului 2019, dată de Ion Țiriac

Ion Țiriac a făcut una dintre cele mai tari declarații din tenisul mondial, în 2019. Cei de la ESPN l-au inclus într-un top 100 al celor mai importante replici din anul recent încheiat.

Reacția lui a venit în legătură cu noul format al Cupei Davis, propus de Gerard Pique. “E cea mai mare gluma din lume”, declara Tiriac.

Ion Țiriac: ”Cupa Davis arată ca o tabără de refugiați!”
Țiriac și-a continuat tirul împotriva competiției care din 2019 s-a desfășurat într-un nou format, spunând că ”arată ca o tabără de refugiați”.

”Dacă ar avea ceva onoare, președintele federației internaționale, cel care a vândut aceste drepturi și nu știm pe unde sunt banii acum, ar trebui să demisioneze pe loc”, a concluzionat fostul tenismen.

Chiar și așa, competiția s-a bucurat de un succes considerabil. Spania a câștigat finala în fața Canadei, având în tribune 22.000 de susținători.

De notat e și faptul că de-a lungul acestei ediții din Cupa Davis, prima în noul format, Rafa Nadal a jucat 8 meciuri, 5 de simplu și 3 de dublu. Liderul mondial nu și-a pierdut serviciul nici măcar o dată!