”Am stat cu Gabi Tamaș după ce venise de la o nuntă, de nu știu unde. Nae Manea, Dumnezeu să-l odihnească, și Florin Manea l-au adus într-o cameră să se odihnească. Ne-am așezat, am început să mâncăm, să bem un pahar de vin.

Se făcuse 6-7 seara. Eu voiam să plec de acolo. Tamaș nu voia să plece. La un moment dat, am început să vorbesc urât, i-am zis ‘Gabi, nu se mai poate, trebuie să mergem!’ Tamaș a luat-o în serios, dar eu glumeam. Iar când s-a întors, m-a lovit din greșeală cu cotul în nas”, a rememorat actualul antrenor al Rapidului.

Gabri Tamaș și-a aruncat în Dâmbovița ceasul de 18.000 de euro
După acest incident, Tamaș a plecat să continue petrecerea într-un alt restaurant, împreună cu Adrian Mutu, actualul selecționer al naționalei U21.

Pe drum, nervos din cauza episodului cu Pancu, Gabi Tamaș și-a scos ceasul de la mână, în valoare de 18.000 de euro, și l-a aruncat în Dâmbovița. La scurt timp după acest incident, Tamaș s-a transferat la CFR Cluj.

Gabriel Tamaș a distrus o scară de bloc în centrul Bucureștiului
Gabriel Tamaș, 36 de ani, e cunoscut pentru derapajele sale. În 2014, jucătorul a distrus o ușă de termopan dintr-un bloc aflat în centrul Bucureștiului și a adormit acolo. Pentru acest incident, Tamaș a primit 8 luni de închisoare cu suspendare.

Apărătorul central, care a adunat 67 de selecții în naționala României, a avut probleme mari și în afara țării. A fost prins conducând cu viteză în Israel, aflat sub influența alcoolului. Poliția israeliană l-a ținut câteva zile în arest, după această escapadă.

Recent, Tamaș a aflat că nu va putea conduce timp de șapte ani în Țara Sfântă.