Dacian Cioloş a fost la Roşiorii de Vede, în judeţul Teleorman, şi s-a pozat cu oameni care afişau mesajul că ar fi marioneta lui George Soros. El a postat fotografia pe pagina sa de Facebook şi a scris că nu există „pesedişti şi restul”, ci „suntem toţi români şi trebuie să ne respectăm între noi”.Violeta Răduț, deputată PSD, îl taxează și ea pe Dacian Cioloș.

Critica deputata PSD Violeta Răduț pe Dacian Cioloş

Violeta Răduț, deputată PSD, îl taxează și ea pe Dacian Cioloș pe care îl acuză că ”fură, de fapt, startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare”. Originară din Alexandria, județul Teleorman, Răduț îi transmite fostului premier că ”cu minciuni nu veți câștiga nimic”.

#jos minciunile de pe județul nostru

Venit la Roșiorii de Vede, chipurile, să strângă semnături, Cioloș fură, de fapt, startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Lucru de înțeles, poate, dacă ne gândim că nu prea multă lume știe pe cine reprezintă și sub ce standarde politice mai defilează. Dar toată lumea își amintește, în mod sigur, că el este portdrapelul “Guvernării zero” și, indiferent cu ce culori politice se pictează acum, oamenii îl știu că a fost capul de afiș a ceea ce Iohannis a etichetat ca fiind “guvernul meu”. A vrut să vină în Teleorman și să atace Guvernarea PSD. Și, cum putea să facă asta, dacă nu încercând să sară la gâtul președintelui Dragnea și, implicit, să se lege de starea drumurilor din județ. Dar, surpriză pentru Cioloș, nu a putut decât să recunoască faptul că, în județul lui Dragnea, drumurile sunt bune. Probabil că lui Dacian Julien Cioloș i-ar fi plăcut “să le dea o servită ” procurorilor și să spună că a reușit să-l găsească vinovat de ceva pe președintele PSD. Eșec, domnule Cioloș, v-ați dat singur cu bățul peste picioare. Drumurile din Teleorman nu sunt nici pline de gropi, nici nepracticabile. În Teleorman, drumurile sunt bune.

Critica deputata PSD Violeta Răduț pe Dacian Cioloş

A avut, însă, Cioloș o reușită în plimbarea lui prin Teleorman: aceea de a nu ști unde se află – “Din inima „județului lui“ Liviu Dragnea, din orașul Vioricăi Dăncilă, am un mesaj…”. Eu înțeleg că domnul “guvernare zero” a rămas cu aere de Bruxelles, care poate or fi mai rarefiate, dar să vină cu picioarele pe pământ și să știe că a fost să se vadă cu roșiorenii. Asta dacă tot le cere voturile…

– Și ar mai trebui să știe că teleormănenii au curajul propriilor opinii și nici nu se lasă mințiți și manipulați, cum consideră dumnealui. Ar trebui, în schimb, să le ceară scuze pentru problema subvențiilor agricole nerezolvată în timpul “guvernării zero”, să ceară scuze profesorilor și bugetarilor care au ieșit în stradă în timpul aceleiași guvernări și, mai ales, ar trebui să ceară scuze tuturor românilor pentru cel mai mare eșec al guvernării sale – Cumințenia pământului. Atunci și-a arătat Dacian Cioloș măsura nepriceperii și neputinței duse până la cel mai înalt nivel. Unde sunt, domnule Cioloș, banii românilor care au crezut în campania dezastruoasă pe care ați girat-o? Probabil, că simțul responsabilității directe față de cetățeni v-a fost mult diminuat de funcția de comisar european. Iar acum vreți sprijinul teleormănenilor: cu minciuni nu veți câștiga nimic!”, e mesajul deputatei PSD.