Featured, Sport

Vezi cum un copil și-a îngropat mama în datorii

Imaginile cu puştiul care a intrat pe teren la meciul Mallorca – Barcelona 0-4 au făcut înconjurul lumii. Deși toate partidele din La Liga se dispută cu porțile închise, un suporter a reușit să pătrundă chiar pe gazon. Mama tânărului este distrusă acum: va trebui să o scoată cumva la capăt, după acest gest iresponsabil.

2.000 de euro, amendă pentru că a intrat pe teren
Situaţia financiară a familiei este una foarte proastă, iar femeia va trebui să tragă din greu, după „derapajul” fiului său, scrie Mundo Deportivo.

Plângând, mama suporterului a declarat: „Sunt îngropată în datorii, nu ştiu ce voi face. Nu este deloc uşor”. Femeia şi-a cerut scuze, în speranţa că fiul său va fi iertat de sancţiune şi a mai afirmat: „Copilul meu nu şi-a dat seama ce face, trece prin nişte momente dificile”.

Amenda pe care tânărul o va primi pentru gestul său se ridică la 2000 de euro. „Sunt o mamă singură, cu 3 copii şi o situaţie financiară foarte grea”, a mai spus mama fanului care a intrat pe teren la meciul Mallorca – Barcelona 0-4.

„Vă asigur că nu se va mai repeta. Sunt foarte supărată pe el. Va trebui să muncească toată vara, non-stop, pentru a plăti amenda. Va fi aspru pedepsit. Fiul meu este încă un copil, care este influenţat de prieteni. Îmi voi asuma responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat”, a încheiat mama tânărului.

Momentul în care tânărul intră pe teren la meciul Mallorca – Barcelona 0-4
Îmbrăcat cu tricoul lui Messi de la naționala Argentinei, fanul a reușit să evite forțele de ordine și a intrat pe teren. S-a oprit lângă Jordi Alba și a reușit să facă un selfie, însă nu a putut ajunge prea aproape de idolul său, fiind blocat de stewarzi.

Vizibil emoționat, suporterul a început să plângă în momentul în care a fost scos de pe teren. Ulterior, el a povestit prin ce a trecut pentru a reuși să intre pe teren.

„A fost o experiență frumoasă. Am sărit un gard de 2 metri. Visul meu e să am o poză cu Messi. Am mers aproape de el, am făcut poze, dar poliția m-a obligat să le șterg”, a explicat fanul, pentru Cope, citat de Marca.

 

blank