Actualitate, Featured

Vezi cum arată, în amănunt, viaţa lui Dragnea în puşcărie

La aproape trei luni de la încarcerarea lui Liviu Dragnea, în spaţiul public au apărut recent detalii despre viaţa pe care o duce politicianul după gratii. Realitateaa dezvăluit că Liviu Dragnea este un puşcăriaş modest, care s-a adaptat destul de repede la noua viaţă, pe care o va trăi în acelşi mod încă 3 ani.

Ce fel de viaţă duce Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova: iubita îl vizitează săptămânal
Politicianul munceşte zilnic câte opt ore la garajul puşcăriei Rahova pentru a-şi reduce pedeapsa, reparând maşinile care aparţin închisorii.

Sursele din penitenciar au declarat că Dragnea este foarte discret, poartă haine civile şi încearcă să fie cât mai liniştit pentru a executa pedeapsa fără sancţiuni sau alte probleme. Fostul preşedinte al PSD stă singur într-o celulă văruită de curând şi primeşte săptămânal vizite de la iubita sa, Irina Tănase, şi de la fiul său, Valentin.

“Primeşte mâncare, pentru că refuzul hranei zilnice ar însemna o formă de protest şi ar atrage după sine consecinţe, iar Dragnea nu pare să facă nimic din ce i-ar putea crea probleme sau i-ar putea aduce o prelungire a pedepsei. Dă impresia că este foarte preocupat să-şi ispăşească pedeapsa fără dificultăţi, fără să fie sancţionat disciplinar pentru că un comportament exemplar ajută deţinutul în momentul în care va face solicitare de eliberare condiţionată”, susţin sursele din interiorul puşcăriei