Featured, Showbiz

GALERIE FOTO Vezi cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele autoctone

Vedetele noastre petrec Crăciunul în familie. În țară sau în străinătate, decorarea bradului a fost primul pe listă. Plin cu globuri, beteală sau alte ornamente, brazii vedetelor au impresionat prin originalitate și în acest an. Vezi cum arată brazii de Crăciun în.

 

blank

Loredana Chivu a ales pentru acest Crăciun niște globuri și alte ornamente cu totul și cu totul speciale. Iar sub bradul încărcat și luminat, a pus doi Moș Crăciuni, un omuleț de zăpadă, o căsuță de poveste și câteva cutii de cadouri.

 

blank

Prezentatoarea Andreea Mantea se bucură alături de tată copilului ei lângă bradul de Crăciun. Perioada sărbătorilor de iarnă i-a adus o reunire cu tatăl copilului ei. Vedeta s-a fotografiat alături de Cristi Mitrea și de micuțul David, lângă bradul dominat de auriu și albastru și de omul de zăpadă, cu fular albastru, pentru a fi în ton.

blank

Andreea Bălan nu putea să-și aleagă decât ceva spectaculos. Artista a ales un brad bogat, cu multe crenguțe, pe care a pus ornamente aurii și albe. Andreea Bălan s-a fotografiat alături de fiica ei cea mică lângă brad, iar fanii n-au contenit cu laudele.

blank

Vulcanica Anamaria Prodan își petrece sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de soțul ei. Anamaria Prodan și-a decorat bradul de Crăciun în nuanțe aurii. Și a ieșit ceva extraordinar, cum se poate vedea în fotografiile postate de impresară pe rețelele de socializare.

blank

Tot pentru auriu a optat și Anca Serea. Întreaga familie, cei șase copii alături de părinții-vedetă Anca Serea și Adi Sînă au facut faţă cu brio și au împodobit bradul în nuanțe de auriu.

blank

Oana Roman nu renunță la tradiția din fiecare an. Chiar dacă s-a separat de soțul ei, sărbătorile le petrec împreună, pebtru fiica lor. Bradul de Crăciun ales de Oana Roman este natural. L-a decorat în nuanțe de auriu, așa cum au ales și alte vedete din showbiz. Fiica lui Petre Roman a pozat-o pe micuța Isabela lângă bradul frumos decorat, cu o lebădă prințesă.

blank

Adela Popescu a ales varianta simplă și naturală. Și a dat lovitura! Vedeta și-a împodobit bradul alături de familia sa, un soț care o iubește necondiționat și doi copii care îi aduc bucurii în fiecare zi.

Frumoasa Karmen Minune trăiește o poveste de dragoste ca-n filme cu Bogdan Căplescu. Cei doi au devenit soț și soție la sfârșitul lunii iunie, iar la începutul lunii august artista a adus pe lume primul copil al cuplului. Fiica lui Adrian Minune a pozat pentru fotografia de Crăciun cu micuța Sofia. Iar pentru bradul de Crăciun, Karmen Minune a ales ornamente în nuanțe de auriu și roz.

 

 

 

 

blank