Featured, Showbiz

Vezi cu cine își împarte viața Mirabela Dauer, după o tinerețe de coșmar

Mirabela Dauer a ajuns la vârsta de 72 de ani și, deşi poate fi o surpriză pentru unii, este singură, după o viață în care a strălucit pe scenele României și peste hotare. A avut două căsnicii, însă niciuna nu a funcționat, astfel că acum nu îşi împarte viaţa cu nimeni.

Al doilea mariaj a marcat-o pe viață. Partenerul de atunci, Traian Popovici, era extrem de violent. A bătut-o cu fierul de călcat și a amenințat-o cu moartea.

Din cea de-a doua căsătorie, cea cu regizorul de televiziune Traian Popovici, a rezultat Alexandru, singurul copil al îndrăgitei artiste. După o luptă crâncenă pentru custodie, băiatul a fost încredințat tatălui.

Mirabela Dauer a fost bătută cu fierul de călcat și amenințată cu moartea
Mirabela Dauer, una dintre vocile de aur ale României, în perioada anilor ’80, a ajuns la 72 de ani. S-a bucurat de un succes nebun, era iubită, apreciată și strălucea la fiecare apariție. Dacă viața artistică a fost de excepție, nu același lucru se poate spune despre cea personală.

A iubit și a fost iubită, dar cele două mariaje pe care le-a avut au eșuat.

Prima dată s-a căsătorit la 18 ani. Voia să se bucure mai mult de libertate și să scape, cumva, de controlul tatălui. Așa a ajuns să își unească destinul cu cel al lui Willy Dauer, dar după doar cinci ani, au divorțat.

Al doilea mariaj, însă, a fost drama vieții ei. La începutul anilor ’70, Mirabela s-a îndrăgostit de regizorul de televiziune Traian Popovici. S-au căsătorit, i-au dat viață lui Alexandru, singurul copil al artistei, dar, după opt ani de căsnicie, au divorțat.

A fost o separare dureroasă și cu multe dispute, unele dintre ele fiind pentru custodia lui Alexandru, care, într-un final, a fost încredinţat tatălui. Artista nu a vorbit prea mult despre drama vieții ei. Și-a deschis inima acum și a povestit calvarul prin care a trecut alături de Traian Popovici,

”Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a povestit Mirabela Dauer la ProTV.