Featured, International

Vezi consecintele scandalului dintre Kate si Meghan

Vezi consecintele scandalului intre Kate și Meghan par să fie prietene bune în timpul aparițiilor publice, dar zvonurile arată că cele două nu se înțeleg atât de bine când sunt sub același acoperiș, acesta fiind și motivul pentru care Prințul Harry și Meghan Markle Vezi sunt nevoiți să se mute din Palatul Kensington.

Ducele și Ducesa de Sussex se mută din Palatul Kensington

Vezi sâmbătă s-a aflat că Harry și Meghan se vor muta într-un conac de pe domeniile Familiei Regale a Marii Britanii din localitatea Windsor. Casa cu 10 dormitoare a fost primită în dar de la Regina Elisabeta a II-a cu ocazia nunții din luna mai. O sursă din cadrul Casei Reale a dezvăluit că un conflict între Meghan și Kate ar sta la baza mutării, scrie Mirror.

Ducesa de Sussex se mută din Palatul Kensington

„Kate și Meghan sunt doi oameni foarte diferiți. Nu prea se suportă”, a declarat sursa, potrivit Mirror. Personalitatea de vedetă a lui Meghan a surprins Familia Regală, aceasta fiind și cauza scandalului care a afectat și relațiile dintre Prințul Harry și Prințul William. Familia Regală a decis să nu comenteze speculațiile, însă a anunțat într-un comunicat faptul că cei doi se vor muta din Palatul Kensington.

Scandal între Kate Middleton și Meghan Markle? Adevăratul motiv pentru care Ducele și Ducesa de Sussex se mută din Palatul Kensington