Printre susținătorii președintelui Donald Trump care au luat cu asalt miercuri clădirea Congresului american se numără Jake Angeli, un militant QAnon care a devenit un simbol datorită înfățișării sale controversate.

Mii de susţinători ai preşedintelui în exerciţiu al SUA, Donald Trump, s-au adunat în faţa Capitolului din Washington şi au dărâmat mai multe bariere de securitate, ceea a dus la ciocniri cu poliţia şi la scene haotice în faţa intrării în Congresul SUA, unde congresmenii s-au reunit pentru a valida oficial victoria electorală a democratului Joe Biden.

Patru persoane au decedat în timpul violenţelor care au avut loc miercuri în zona Capitoliului, a anunţat şeful Poliţiei Districtului Columbia, Robert Contee.
Jake Angeli
Cine e Jake Angeli, protestatarul QAnon cu căciulă de blană cu coarne
Jake Angeli
Jake Angeli a devenit faimos după ce a purtat la mai multe manifestații QAnon din Arizona o căciulă de blană cu coarne și pictat pe față, conform azcentral.com.

Reprezentantul QAnon a fost susprins miercuri în mijlocul protestatarilor care au luat cu asalt Capitoliul din Washington, în timp ce Congresul certifica victoria lui Joe Biden la alegerile din noiembrie.