Razvan Fodor
Featured, Life

Vezi ce viață ducea Răzvan Fodor înainte să o întâlnească pe Irina

Relația soților Fodor este de invidiat. Irina și Răzvan sunt împreună de 12 ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc.

Cum a început relația soților Fodor

Răzvan Fodor a participat, zilele trecute, la podcastul lui Mihai Morar, unde a dezvăluit câteva detalii din viața personală.

Cei doi cresc o fetiță și se înțeleg de minune. Cu toate că Răzvan Fodor este cu 14 ani mai mare, soții trăiesc în dragoste și nu se confruntă cu probleme.

Răzvan Fodor a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Irina în timpul unei vacanțe, aceasta avea doar 19 ani. Diferența de vârstă nu a împiedicat relația celor doi. Viitori soți au călătorit în India, pe care au luat-o la pas, cu rucsacul în spate.

Bărbatul recunoaște că a văzut în Irina o versiune de-al lui masculină. Acesta regretă că a căzut într-o zonă misogină și nu îl mai interesa nimic.

„Aveam gașca mea de gagici, pe care le toleram într-un alt sens lângă mine, pentru alte lucruri și eram foarte mulțumit din punctul ăsta de vedere…Dar nu, să-mi intri în viață și să rămâi la mine peste noapte, era foarte greu. Irina a venit în momentul potrivit. Cred că trebuia ea să crească, d-aia nu a apărut mai devreme”, a explicat Răzvan Fodor.

De ce a ales-o pe Irina

Viața actorului s-a schimbat odată cu apariția Irinei. Bărbatul a înțeles că trebuie să se oprească și să o cucerească. Acesta recunoaște că Irina i-a oferit exact ceea de ce avea nevoie.

“E femeia pe care mi-am dorit-o. E familia pe care mi-am dorit-o. Mă uit în ochii ei și îi spun că o iubesc. După 12 ani! Și sunt al dracului de fericit, pentru că știu că sunt extrem de sincer când spun treaba asta”, a remarcat Răzvan Fodor.

Actorul se consideră un soț și tată bun, spunând că familia e absolut tot și nu există nicio șansă să derapeze în relația asta.