Showbiz, Stiri

Vezi ce tradiții românești s-au respectat la nunta lui Pepe.

Pepe şi Raluca au avut parte duminică de una dintre cele mai emoţionante zile din viaţa lor. Cei doi au mers în faţa altarului. Artistul şi-a dorit o nuntă în care să respecte tradiţiile româneşti, chiar dacă meniul a fost unul internaţional.

nunta_pepe_raluca_5045510964

Pepe şi Raluca s-au căsătorit religios, duminică, iar mirele a vrut să respecte tradiţiile româneşti. Astfel, cântăreţul a avut parte de prezenţa lăutarilor la vila din Pipera a mirilor încă din jurul prânzului, iar Adi Minune a fost responsabil cu buna dispoziţie pe tot parcursul zilei.

Artistul a fost bărbierit de prieteni, s-a îmbrăcat pe ritmuri lăutăreşti, apoi a plecat spre locuinţa naşilor Andra şi Cătălin Măruţă. După acest obicei, au mers împreună la casa părintească a miresei, iar de acolo, la biserică. Printre tradiţiile respectate s-a mai numărat aruncatul banilor în găleata cu apă pentru fericirea şi bunăstarea mirilor, scrie ziarulring.ro.

Din punct de vedere al meniului însă, Pepe şi Raluca au optat pentru preparate internaţionale, renunţând la tradiţionalele deja sarmale româneşti care se regăsesc de regulă pe masa nuntaşilor de pe plaiurile mioritice.