Răzvan Lucescu
Featured, Sport

Vezi ce spune Răzvan Lucescu despre scandalul dintre Becali și armată

Răzvan Lucescu, antrenorul care a revenit oficial la PAOK Salonic, a vorbit despre scandalul dintre FCSB, echipa patronată de Gigi Becali, și CSA Steaua.

Fostul antrenor al Rapidului crede că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

Răzvan Lucescu: „Eu cred că FCSB e Steaua. De ce trebuie să mă fac (n.r. – că FCSB nu e Steaua)? Pentru mine, FCSB e Steaua! Gigi Becali, la acel moment, a preluat Steaua și a dus-o mai departe, a avut performanțe, a dus-o în grupele Europa League sua Champions League.

După 12 ani, sau cât a trecut, să vii să spui că nu mai e Steaua… nu e ok! Nu e ok pentru fotbal”, a spus Răzvan Lucescu, la Pro X.

Helmut Duckadam: „Mulți suporteri vor renunța să mai susțină FCSB!”
Eroul de la Sevilla crede că deciziile luate de Gigi Becali în acest sezon, inclusiv aceea de a încerca să blocheze promovarea celor de la CSA Steaua și de a sacrifica prima echipă, îi vor îndepărta pe suporteri de club.

„Suporterii de la FCSB sunt foarte dezamăgiți deoarece au fost ignorați, mai ales la acel joc de Cupă cu Dinamo, când n-au fost băgați în seamă și ei își doreau foarte mult să fie o echipă care să lupte. Și ăla a fost un obiectiv (n.r – să blocheze CSA Steaua). Aiurea! Nici nu știu cum să-l denumesc.

Eu cred că CSA-ul va avea un joc destul de greu cu Afumați, deci nu sunt siguri că au promovat. Cu siguranță au un joc mai greu cu Afumați decât cu FCSB. Suporterii nu vor migra neapărat la Clubul Sportiv al Armatei, spre Steaua, dar mulți vor renunța să mai meargă să susțină FCSB”, a spus Duckadam, la emisiunea Fotbal Club.


blank