Gică Craioveanu, stabilit de mai mulți ani în Spania, la Getafe, a vorbit despre starea de urgență care se va declara mâine, sâmbătă, 14 martie 2020, la Madrid, după cum a anunțat prim-ministrul acestei țări, Pedro Sanchez. Totul din cauza pandemiei de coronavirus.

Fostul mare fotbalist, Gică Craioveanu acum președinte de imagine al Universității Craiova, a povestit, într-o intervenție telefonică, la un post Tv care este situația de la Madrid, mai ales acum după ce fotbalul s-a cam oprit peste tot.

”S-a declarat situația de urgență, deocamdată! Se va închide Madridul, așa că nu voi mai putea pleca de aici. Se va închide aeroportul, s-au închis toate barurile, s-a închis tot. Chiar au venit cei de la Poliție și m-au anunțat că de mâine trebuie să închid barul meu de la Getafe. Cât va fi închis? O săptămână, două, o lună. Este o situație foarte complicată.

Este stare de necesitate! Se va închide Madridul! Nu se va mai putea pleca, dar nici intra”, a dezvăluit Craioveanu.

Gică Craioveanu: ”Duminică erau 230 de cazuri de coronavirus, acum sunt 2000!”
Gică Craioveanu este destul de speriat de modul în care a evoluat epidemia de coronavirus în ultimele zile în zona Madridului. ”În Madrid sunt peste 2000 de cazuri!. Duminică, erau 230. Asta, așa, ca să vă dați seama, ca să vă faceți o idee.

Șefa comunității din Madrid a spus de acum 10 zile că situația e gravă. Acum, în magazine nu mai găsești nimic. E ca pe vremea lui Ceaușescu. Mai facem și haz de necaz, nu avem ce face”, a mai spus Craioveanu,

Într-un final, Craioveanu a mai spus care este problema care-l deranjează cel ami mult. ”Problema este ca au închis absolut tot. Doar marketurile si farmaciile mai sunt deschise. Cel mai mult mi-e frică că nu ne vor mai lăsa să ieșim nici pe stradă. Așa se aude.

Asta mă preocupă, pentru că eu mai mă duc să alerg, si nu este ok. Mai sunt și cu copiii, nu pot pleca absolut nicunde cu ei”, a mai spus Craioveanu.