Doi șefi din Poliția Română au fost prinși băuți la volan, vineri seară, în București, în urma unei razii a Brigăzii Rutiere. Cei doi polițiști prinși băuți la volan sunt șeful Poliției Sectorului 4 și un chestor de la Direcția de Cazier Judiciar din IGPR, conform unor surse autorizate din Poliție, citate de Mediafax.

În ceea ce îi privește pe ofițerii poliția română, ministrul de Interne, Carmen Dan, a ținut să-i felicite pe ofițerii care i-au prins pe șefii lor băuți la volan și au aplicat legea. Carmen Dan a explicat că polițiștii de la Rutieră nu au o problemă cu oamenii politici, asta după ce în PSD se vorbea pe acest subiect, ca urmare a faptului că polițiștii de la Rutieră i-au suspendat carnetul senatorului Claudiu Manda, chiar a doua zi după nunta cu Lia Olguța Vasilescu.

”S-a tot vehiculat în spațiul public că poliția rutieră are o problemă cu oamenii politici.

Sistemul reacționează chiar și atunci când vorbim despre oamenii din sistem. Că au acționat ca urmare a unei informații sau nu? Păi eu vă întreb: ce să facă polițistul să se întoarcă cu spatele și să nu dea curs informației? Eu îi felicit pentru acțiunea lor.

Dezaprob total acest gen de comportament și sunt prima care îi felicită pe polițiștii care au acționat în acest caz.”, a spus Carmen Dan.