Featured, Sport

Vezi ce reacţie a avut Gică Hagi, legat de transferul care îi va influenta cariera fiului său

Gică Hagi a așteptat momentul potrivit pentru un transfer spectaculos al lui Ianis Hagi. ”Regele” se află în tratative avansate cu Barcelona, pentru o mutare incredibilă pentru fotbalul românesc.

Catalanii îl monitorizează pe mijlocașul naționalei U21 a României, susține Gazeta. Atuul românului este faptul că lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare. Întrebat de ziaristi ce știe despre posibilitatea unei plecări a lui Ianis la Barcelona, Gică Popescu nu a negat această variantă. ”Nu comentez!”, s-a mărginit a spune președintele Viitorului

Sursa citată susține că cele două variante în care Ianis ar semna cu campioana din La Liga. Prima este ca acesta să joace la echipa secundă, iar a doua este cea agreată de Gică Hagi, să fie împrumutat la o altă echipă din La Liga.

Dezvăluirea lui Dumitru Dragomir
Nu este prima oară când se înaintează varianta ca jucătorul cotat la șase milioane de euro să ajungă pe Camp Nou. Dumitru Dragomir dezvăluia, la jumătatea lunii aprilie, că Hagi, Popescu și Ogăraru au ajuns în Catalonia, pentru negocieri.

”În avionul către Barcelona, am fost cu Gică Hagi, Ianis Hagi, George Ogăraru și Gică Popescu. La meciul dintre Barcelona și Manchester United va sta doar Gică Popescu. Cred că se face un transfer al lui Ianis în Spania. Cred că Ianis va ajunge la Barcelona. Nu la Espanyol, că e prea slabă.

Informația este că doar Popescu se duce la meci. De ce a mers și Ogăraru în Spania? Asta e informația. Eu am văzut multe în fotbal și cred că e vorba de un transfer. Ianis este caz unic, dă și cu stângul, dă și cu dreptul. Nu cred că se supără Hagi, că nu vorbesc urât”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro X, cu 3 luni în urmă.

FIFA a stopat transferul lui Ianis Hagi la Barcelona
De asemenea, Mundo Deportivo anunța, cu aproape cinci ani în urmă, că gruparea de pe Camp Nou a fost impresionată de Ianis, la un meci de U17 al tricolorilor.

Catalanii și-au dorit atunci să îl aducă la La Masia, având deja acordul lui Gică Hagi. Totuși, totul a picat, după ce FIFA a sancționat clubul de pe Camp Nou cu interdicția la transferuri, pentru două ferestre de mercato.

39 de meciuri, 14 goluri și 8 pase de gol a marcat Ianis Hagi pentru Viitorul, în sezonul recent încheiat.

6 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com.

 

blank