Featured, Politic

Vezi ce prezidențiabil vrea referendum pentru familie

Prezidenţiabilul Ninel Peia a afirmat că dacă va ajunge la Cotroceni va convoca din nou referendum pentru definirea de familie în Constituţie, scrutin ce nu a trecut în anul 2018. Alte obiective anunţate de Peia vizează recuperarea Basarabiei, dar şi interzicerea exportului de lemn timp de 20 de ani.

„Din cele 100 de puncte din programul meu ca preşedinte al României, primul este convocarea referendumului pentru definirea de familie în Constituţie, ca fiind cea formată din bărbat şi femeie. Al doilea va fi recuperarea Basarabiei, Bucovinei de Nord şi Insulei Şerpilor, indiferent de mijloace.

Al treilea punct va fi interzicerea pe timp de 20 de ani a exportului de lemn brut. Voi scoate în afara legii toate organizaţiile non-guvernamentale şi civile care luptă împotriva românilor. Şi un alt punct, naţionalizarea tuturor resurselor naturale ale României care nu aduc cel puţin 50% din profitul comercial statului român”, a spus Ninel Peia.

Referendumul pentru redefinirea familiei, cerut de PSD, nu a atins în 2018 pragul pentru validare, conform legii, de 30% dintre cei aflaţi pe listele electorale permanente