Showbiz, Stiri

Vezi ce a pățit Dan Negru, în direct… de Revelion!

Întâmplarea a devenit cea mai dragă amintire a prezentatorului

dan_negru_revelion_59b0dd926d

Dan Negru este, de ani de zile, pe „metereze” de Revelion, înregistrând succes după succes, dar cea mai dragă amintire a lui este legată de primul direct.

„Prezentam primul meu revelion la TVR si pe la sfarsitul noptii mi-am dat seama ca nu am facut nicio fotografie. Mobilele abia ce aparusera si nu aveau camera foto asa ca mi-am luat aparatul meu adus de la Timisoara si m-am dus in culise la Gil Dobrica ce tinea in mana o farfurie din care ciugulea cate ceva..”Gil, fa-mi o poza si mie pe scena”. Am intrat apoi sa-l prezint pe Gica Petrescu care incheia programul cu muzica de petrecere,convins fiind ca Gil o sa-mi faca o poza din culise. Cand colo il vad intrand in scena,cu aparatul foto in mana, in plina transmisie in direct.Toata lumea a innebunit, Gil Dobrica statea in mijlocul scenei cu spatele la public si la camerele de filmat cautand un bun unghi de fotografiat. E cea mai frumoasa fotografie de revelion…Facuta candva de uriasul Gil Dobrica”, a povestit Dan Negru, pe blogul lui.

De 13 ani încoace, an de an, Dan Negru prezintă programul special de Revelion de la Antena 1. Munca lui a fost pe deplin răsplătită, căci, până acum, vedeta adunat peste 500.000 de euro, bani reprezentând onorariile pe care le-a primit de la Antenă pentru munca prestată.

 

blank