Featured, Life

Vezi ce motivaţie aduce oamenii de ştiinţă afirmaţiei că bebelușii născuţi în ianuarie sunt speciali

Dacă începi noul an alături de nou-născutul tău, consideră-te foarte norocoasă! Știința spune că bebelușii născuți în luna ianuarie vor fi competitivi ca și adulți atunci când vine vorba de sport și vor fi persoane faimoase. Dar pentru tine nu este nimic nou. Știai deja că ai născut un superstar, nu?

Bebelușii născuți în mijlocul iernii nu sunt la fel de ușor iritabili ca cei născuți în lunile călduroase, potrivit unui sondaj din 2014 care a raportat, de asemenea, că bebelușii născuți iarna sunt mai puțin iritabili decât cei născuți în restul anului.

Conform unui studiu, în Liga australiană de fotbal au fost cu 33% mai mulți tineri care au fost născuți în luna ianuarie.

Bebelușii născuți în ianuarie au șanse mai mari de a deveni medici
Cercetătorii au descoperit că bebelușii născuți în ianuarie sunt mai predispuși să devină medici când vor fi adulți față de bebelușii născuți în celelalte luni ale anului.

Bebelușul tău un star? Da! Un studiu publicat de Journal of Social a descoperit un număr disproporționat de celebrități care susțin semnul astrologic Vărsător – ceea ce înseamnă că s-au născut intre 20 ianuarie și 18 februarie.

Dacă ești pasionată de astrologie, cu siguranță ți-ai calculat de dinainte ce zodie ar putea fi bebelușul tău. Pentru cei născuți în zodia Capricorn, tradiția spune că sunt persoane romantice. Bebelușii născuți la jumătatea lunii ianuarie sau la sfârșitul lunii ianuarie sunt considerați a fi gânditori profunzi, independenți și care adoră să-i ajute pe cei din jur.

Și un beneficiu pentru persoanele din jurul bebelușilor născuți în ianuarie: multe discounturi și oferte la produsele din magazin. Odată cu încheierea sărbătorilor, magazinle oferă cele mai mici prețuri ale anului – ceea ce înseamnă că bebelușii din ianuarie se pot aștepta la mai multe cadouri la petrecerile lor cu ocazia zilei de naștere. Hmm, asta înseamnă că prichindeii născuți în ianuarie nu ar trebui să se simtă rușinați să ceară în dar de ziua lor jucăria preferată, chiar dacă este ceva mai scumpă.

 

blank