Featured, Showbiz

Vezi ce momente terifiante au petrecut Lora și Ionut Ghenu în Bali

Problemele pentru Lora și Ionuț Chenu nu se mai opresc, după ce au rămas blocați în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus. Vacanța celor doi s-a prelungit și începe să se transforme într-un adevărat coșmar.

Celebrul cuplu s-a bucurat de vacanța exotică din Bali, însă acum trăiesc cu spaima de a nu mai putea reveni în viitorul apropiat în România, dar și cu problemele de natură financiară, căci zilele trec, la fel și banii.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui”, a mărturisit vedeta.

Deși oricine și-ar dori o vacanță sau o izolare în Bali, se pare că lucrurile nu sunt tocmai de vis nici acolo. Într-un interviu, prin Skype, în cadrul unei emisiuni TV, Lora a mărturisit ce problemele au mai întâmpinat.

„Vrem să ne mutăm neapărat de aici. Urmează 3 zile de liniște și întuneric. Este o sărbătoare și se sting luminile, vom rămâne fără curent electric, fără internet și încercăm să ne orientăm spre o vilă mai mare. Este foarte frumos aici unde suntem, însă ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare”, a declarat Lora.

În aceste condiții, destul de grele, Lora a mărturisit că li s-a oferit un zbor, dar doar până la Paris. Acolo trebuid să găsească un alt zbor către România sau să rămână în capitala Franței, în carantină.

Totuși, cei doi sunt optimiști și speră ca la sfârșitul lunii aprilie, să li se ofere un zbor către România.