Larisa Iordache (24 de ani), medaliată olimpică, mondială și europeană la gimnastică, a explicat de ce încă nu are un iubit.

Fosta mare campioană, care pe timp de pandemie a lucrat ca agent de poliție la Secția 22 de Poliție din cartierul Militari (București), a detaliat și ce caută sau ce așteaptă concret de la cel care va dori să-i cucerească inima.

“Timpul, poate și ăsta e un motiv. Însă este destul de greu să găsești pe cineva în ziua de azi și să își ofere exact iubirea de care ai nevoie sau să te completeze și să îți înțeleagă viața în totalitate.

Trecutul pe care l-am avut m-a ajutat să fiu omul de astăzi. Nimic nu aș schimba“, a postat Larisa Iordache pe Instagram.

Cine e Larisa Iordache!

În timpul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, Larisa Iordache a concurat accidentată și a avut o contribuție importantă la medalia de bronz cucerită de România în concursul pe echipe.

În 2014, Larisa Iordache a devenit vedeta Campionatului European.
“Pici” a fost singura gimnastă care s-a calificat în toate cele patru finale pe aparate, singura care a câștigat două titluri continentale (cu echipa și la sol) și singura care a cucerit cele mai multe medalii (4, pe lângă 2 de aur, un argint la bârnă și un bronz la sărituri).

La Mondialele de la Nanning s-a bătut pentru titlul mondial la individual compus, unde a terminat pe locul secund, poziție pe care ocupat-o și la sol.
Larisa a ajutat la Nanning echipa României, formată din patru sportive ce debutau la o asemenea competiție, să termine pe locul 4.