Featured, Sport

Vezi ce declarație legată de…sex a făcut soția unui fotbalist

Melissa Satta (34 de ani), soția fostului jucător al Barcelonei Kevin Prince Boateng (33 de ani), a lămurit cea mai controversată declarație făcută vreodată de o parteneră a unui fotbalist.

Soția lui Boateng, despre cea mai controversată declarație din fotbal
În 2012, americano-italianca, o cunoscută prezentatoare de televiziune, a surprins lumea fotbalului, spunând că soțul ei, pe atunci la AC Milan, ”este mereu accidentat pentru că facem dragoste de zece ori pe săptămână”.

Acum, opt ani mai târziu, Melissa Satta a acordat un interviu în Gazzetta dello Sport și a vorbit din nou despre acele vorbe ”obraznice”, atât de comentate la vremea lor.

”În fotbal, trebuie să ai grijă ce spui, mai ales când vine vorba despre sex. Nu-ți imaginezi în ce spirală poți ajunge. Dacă fac dragoste de zece ori pe săptămână, asta nu mă face o nimfomană”, a afirmat soția lui Boateng.

Melissa Satta, fosta iubită a lui Vieri
Melissa Satta are o relație cu Kevin Prince Boateng, acum jucător la Beșiktaș, în Turcia, din noiembrie 2011. Cei doi au împreună un băiat, Maddox, în vârstă de șase ani.

În 2016, cuplul s-a căsătorit cu acte, în localitatea italiană Porto Cervo. ”Îmi place Boateng pentru că mă face mereu să mă simt bine!”, spunea Mellisa în ziua nunții. Acum, americano-italianca este din nou gravidă.

Până la Boateng, Melissa Satta a avut relații amoroase și cu alți sportivi. A fost cu Christian Vieri și a fost fotografiată la un hotel cu fostul baschetbalist Kobe Bryant, decedat anul acesta într-un accident de elicopter.