Featured, Showbiz

Vezi ce consecințe a suportat o funcționară care a fost protagonista unui pictorial deocheat

Anna Anufrieva, o tânără din Rusia care a lucrat ca funcționară public, spune că nu îşi mai poate găsi de lucru după ce a apărut într-un pictorial sexy.

Anufrieva, în vârstă de 27 de ani, a lucrat ani buni în administraţia ca funcționară public din Siberia, fiind şefa departamentului de achiziţii publice al regiunii Tiumen. În mai anul acesta, ea a pozat însă pentru ediţia rusească a revistei Playboy, în cadrul unui concurs pentru modelul Playboy al anului 2019.

 

“Nu e normal ca doar modelele, antrenoarele de fitness şi bloggeriţele să aibă voie să de dezbrace”, a explicat Anufrieva.

Imediat după publicarea pictorialului, tinerei i s-a transmis de către superiorii ei că are un comportament imoral şi că nu mai poate lucra în administraţia publică, nefiind “un model pentru societate”. Anna Anufrieva a dat vina însă pe presiunea socială şi afirmă că angajatorii din sectorul privat au avut aceleaşi reţineri să îi ofere un loc de muncă din cauza fotografiilor, astfel că din mai şi până acum nu a reuşit să se angajeze.