Minunea blonda a atletismului a primit o ofertă de un milion de euro pentru a-și vinde trupul a refuzat sa faca sex pe bani. cu totul ca i s-a oferit o avere!

Saritoarea in lungime Darya Klishina (29 de ani) a facut o dezvaluire incendiara in presa din tara natala, Rusia, sustinand ca a primit o oferta imensa pentru a-și vinde trupul.

Multipla medaliata la Europene si Mondiale, Darya e si una dintre cele mai sexy sportive in activitate, prezentele sale in arenele de atletism fiind intotdeauna o incantare. La fel se intampla si pe retelele de socializare, blonda obisnuindu-si prietenii virtuali cu fotografii incendiare.

Frumusetea fizica i-a adus insa Daryei si o surpriza mai putin placuta. Mai precis, conform propriilor declaratii, ea a fost contactata recent de un necunoscut, pe Instagram, care i-a propus sa se lase de atletism si sa devina escorta de lux.

Pentru a fi mai convingatoare, respectiva persoana a avansat si o oferta financiara, Klishina trezindu-se pe masa cu un ”contract” de 200.000 de dolari pe luna. ”Pur si simplu mi-a dat un mesaj direct pe Instagram, cred ca a fost acum cateva luni. I-am spus ca imi pare rau si ca nu pot sa fac asa ceva. A insistat si mi-a zis sa ma mai gandesc, sa nu refuz imediat, pentru ca e vorba de multi bani”, a precizat Darya.

”Chiar arat ca o femeie care ar accepta asta?” a adaugat Klishina, care locuieste in prezent in Statele Unite, la Atlanta, pregatindu-se pentru reluarea competitiilor atletice.