pistol_vagin_01_f598aeb4b5

Inconştienţă este prea puţin spus! Poliţiştii au fost şocaţi când au descoperit că tânăra pe care o reţinuseră avea în vagin o armă încărcată.

Dallas Archer, o tânără în vârstă de 19 ani, a fost oprită de poliţişti pentru că era la volanul unui autoturism deşi avea permisul suspendat.

În momentul în care oamenii legii au percheziţionat-o au descoperit că avea ceva neobişnuit în zona genitală şi au chemat o femeie ofiţer. Aceasta a fost şocată să descopere că tânăra avea în vagin un pistol de calibru 22, încărcat. Mai mult, poliţiştii au descoperit că arma fusese furată cu un an în urmă în timpul unui jaf auto.

Dallas Archer a fost acuzată de posesie ilegală de armă şi conducere cu permisul suspendat, dar a fost eliberată după ce i-a fost plătită cauţiunea în valoare de 6.000 de dolari.

Oamenii legii spun că nu este primul caz de acest gen pe care l-au întâlnit, deşi poate fi mortal să ai o armă încărcată în acea zonă. Anul trecut o femeie, Christie Harris, avea un revolver în vagin şi săculeţi cu droguri în anus.

Citeste si...
Soluție RUSEASCĂ contra PROSTITUȚIEI. Clienţii să se căsătorească cu ”fetele”