Showbiz

Vezi cât şi-au mărit buzele bloggeriţele pe Instagram!

Cei de la Spy News consideră că „Buzele voluminoase sunt considerate dintotdeauna un simbol de senzualitate iar, în ultima perioadă, sunt din ce în ce mai în vogă devenind un simbol al frumuseţii şi seducţiei.” Rușine să le fie pentru că promovează niște dezaxate!

În ultima perioadă, buzele voluminoase sunt din ce în ce mai căutate de către femeile care doresc să obțină un aspect seducător și atrăgător. Astfel, vedetele, bloggerii și personalitățile publice se grăbesc să apeleze la proceduri de mărire a buzelor pentru a-și îmbunătăți înfățișarea.

Cu toate acestea, părerile cu privire la remodelarea buzelor sunt împărțite. Este important să evităm situațiile în care rezultatul este un aspect complet artificial sau disproporționat. Este recomandat ca pacientul să se adreseze unui medic specializat în acest domeniu, într-o clinică de referință, pentru a obține un aspect natural.

Cu toate acestea, nu toți se adresează medicilor specialiști și se poate observa acest lucru în cazul unor bloggerițe de pe Instagram care și-au mărit buzele atât de mult încât rezultatele sunt de-a dreptul halucinante. Imaginile surprinse înainte și după procedură sunt șocante, iar transformarea este destul de evidentă.

Aceste bloggerițe ar trebui să ia în considerare consecințele pe termen lung ale unei astfel de intervenții și să se adreseze unor specialiști pentru a obține un aspect natural și echilibrat.

În concluzie, mărirea buzelor este o procedură din ce în ce mai populară, însă este important să alegem cu grijă clinica și medicul specializat pentru a obține un aspect natural și armonios. Nu trebuie să uităm că exagerarea cu această intervenție poate duce la rezultate halucinante, cum ar fi în cazul unor bloggerițe de pe Instagram.

 

blankblank

 

blank