Showbiz, Stiri

Vezi aici primul videoclip al lui Adrian Tutu, castigatorul “Romanii au Talent”

Vezi aici primul videoclip al lui Adrian Tutu, castigatorul “Romanii au Talent”

blank

Adrian Tutu, castigatorul ‘Romanii au talent”, a lansat primul sau videoclip din cariera, pentru piesa «  Cum ar fi ? ».

Este o compozitie a lui Boier Bibescu dar cu textul scris de Adrian Tutu, asa cum ne-a obisnuit. Pana la sfarsitul anului Adrian a declarat ca vrea sa lanseze si un album, sub egida Touch Music Management.

„Lucrez de mai bine de jumatate de an la acest album împreuna cu prietenul meu Boier Bibescu, care produce în totalitate acest album. Am muncit mult, aproape în fiecare zi, dar acum simt ca am realizat ceva deosebit si sunt mandru de munca pe care am facut-o. Ma înţeleg foarte bine cu Boier Bibescu, iar pe piesele compuse de el am reusit sa fac texte care ma reprezinta în totalitate, am reusit sa facem nişte colaborari cu artisti de succes din Romania si sunt sigur ca lumea o sa aprecieze acest album”, a declarat Adrian Tutu.

Videoclipul, regizat de Claudiu Stan, este produs de Vision Production si a fost filmat in decurs de 6 saptamani, in 5 locatii din Bucuresti si Busteni, avandu-l in distributie pe actorul Romica Tociu in rolul unui om de afaceri.

«  Cum ar fi ? ».

 

 

blank