Featured, Sport

Vezi aici ce dar de nuntă le-a facut socrul mic Gigi Becali proaspeților căsătoriți

Gigi Becali (61 de ani) a fost în mare formă la nunta Theodorei cu Mihai Mincu, care a avut loc sâmbătă noapte la Palatul Snagov. Latifundiarul din Pipera, care a monopolizat evenimentul pentru o oră, când a cântat, nu s-a uitat la bani. Pe lângă faptul că toți cei 700 de invitați au avut parte de un meniu de cinci stele, Becali le-a pregătit mirilor și un cadou special.

Finanțatorul celor de la FCSB le-a oferit mirilor suma impresionantă de un milion de euro,  ca cei doi să înceapă viața de cuplu așa cum se cuvine în lumea celor bogați.

Gigi Becali l-a lăsat ”mut” și pe Dumitru Dragomir
La nuntă a fost prezent și Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta a povestit cum a fost impresionat de finanțatorul FCSB-ului. ”Corleone” a povestit ce invitați de seamă din lumea sportului au mai fost, în frunte cu Gică Hagi.

”Am fost la nuntă, da. Una din minunile Bucureștiului. A fost extraordinar. Organizarea frumoasă, mireasa frumoasă, ginerele frumos, mâncarea extraordinară, mâncarea fenomenală, locația formidabilă, totul a fost la cea mai înaltă clasă.

Eu mă pricep, am avut saloane de nuntă până acum câțiva ani și mă pricep bine să trag concluzii. Am dansat, da. M-a luat Giovanni (n.r. – Ioan Becali) la o horă a aromânilor și eu sunt de profesie țăran, așa că știu toate dansurile”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

FCSB, fabrică de bani! Cât încasează Gigi Becali pe an, din sponsorizări
FCSB pare că este o fabrică de bani pentru Gigi Becali. Omul de afaceri încasează în jur de 4.000.000 de euro pe an, doar din sponsorizări, conform spuselor sale. Roș-albaștrii au semnat de curând un nou contract de sponsorizare cu o casă de pariuri.

Becali a dat o nouă lovitură financiară. Acesta va încasa 1.000.000 de euro de la Betano, pentru a le trece numele pe spatele tricoului, iar cei de la City Insurance îi plătesc finanțatorului FCSB 1,5 milioane de euro pe an.

”Eu încasez patru milioane de euro pe an, doar de la sponsori. Numai de pe tricou iau trei milioane. 1.000.000 de euro de la Betano ca să le trec numele pe spate. 1,5 milioane de euro iau de la City Insurance, cei de pe fața tricoului, încă 500.000 de la ceilalți. Plus că mai iau în jur de 1.000.000 de la restul”, a dezvăluit Gigi Becali pentru digisport.ro.