Neurologul Nicola Acciari dă speranțe familiei fostului mare pilot de Formula 1 Michael Schumacher. Doctorul afirmă că marele campion german își poate reveni după accidentul teribil din 2013, care a șocat o lume întreagă.

Medicul Nicola Acciari susţine că Michael Schumacher îşi poate reveni după accidentul din 2013, de la schi.

„Respiră, inima îi bate și cu ajutor poate face şi câţiva paşi mici. Am avut cazuri similare în cariera mea și știu despre ce vorbesc”, e de părere Nicola Acciari, conform intouch.wunderweib.de. Medicul se bazează pe experienţa pe care a acumulat-o în cariera sa. Acciari a dezvăluit şi marea sa dorinţă. Să meargă să îl vadă pe Michael Schumacher.

Voi merge imediat să îl văd dacă familia lui Michael Schumacher îmi va da această oportunitate”, a mai spus Nicola Acciari într-un dialog cu Erich Riederer, un alt medic neurochirurg, avut în cadrul unui documentar TV.

„Este o persoană foarte diferită de cea pe care ne-o amintim de pe circuitele de Formula 1. Structura organică, musculară și scheletică este foarte alterată și deteriorată”, a spus Acciari în trecut, citat de Mundo Deportivo.

Schumacher a împlinit 52 de ani pe 3 ianuarie. Fanii au fost alături de fostul pilot din Formula 1, cel care de o lungă perioadă duce o luptă grea pentru a se recupera.

Au trecut 7 ani de când septuplul campion din „Marele Circ” a suferit un teribil accident la schi, în staţiunea Meribel. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, în Spania.