Samsung
IT&C

Vestea momentului pentru proprietarii de Samsung. Ce face compania

Samsung a început să implementeze soluțiile de inteligență artificială din cadrul Galaxy AI pe unele dintre smartphone-urile lor de top lansate anul trecut. Galaxy AI ajunge astfel la un număr de peste 100 de milioane de utilizatori.

Galaxy AI va ajunge la peste 100 de milioane de telefoane

După cum a promis cu câteva luni în urmă, atunci când a lansat seria Samsung Galaxy S24, producătorul coreean a început procesul de implementare a noilor sale instrumente de inteligență artificială și pe alte modele.

Mai precis, Samsung implementează acum soluțiile de inteligență artificială pe seria Galaxy S23 (inclusiv S23 FE), Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5 și seria de tablete Galaxy Tab S9.

Potrivit reprezentanților Samsung, odată ce procesul de implementare va fi finalizat, instrumentele de inteligență artificială ale companiei vor fi disponibile pentru încă 100 de milioane de utilizatori.

Samsung

Ce se va întâmpla cu telefoanele mai vechi de la Samsung

Deocamdată, compania nu a confirmat dacă aceste instrumente de inteligență artificială vor fi disponibile și pentru smartphone-urile mai vechi, precum cele din seria Galaxy S22.

Cu toate astea, compania promite să extindă numărul de limbi suportate de instrumentele sale de inteligență artificială, precum Chat Assist și Live Translate, această extindere urmând să aibă loc mai târziu în acest an.

Samsung a integrat inițial soluțiile de inteligență artificială Galaxy AI pe noua serie Galaxy S24, precizând că acestea vor fi oferite gratuit în faza de lansare, urmând ca ulterior utilizatorii să fie probabil obligați să plătească un abonament.

Ce aduce Galaxy AI telefoanelor Samsung

Samsung Electronics a introdus funcții de inteligență artificială. Este parte a strategiei sale de a atrage noi cumpărători.

Noile telefoane vor dispune de traducere vocală bidirecțională în timp real a unei convorbiri telefonice, în două limbi diferite. Funcția de Inteligență Artificială este disponibilă în 13 limbi diferite și este oferită prin intermediul unei instruiri generative AI proprii producătorului.

Până acum, telefoanele care au Galaxy AI beneficiază și de funcția „circle-to-search”. Prin intermediul acesteia, poate fi căutată pe Google orice parte a unei imagini de pe ecran, încadrată în prealabil. Alte funcții includ traducerea AI și schimbarea tonului mesajelor în casual, formal, business sau social media.

Telefonul Samsung va dispune de rezumate și traduceri AI ale înregistrărilor vocale, „editare generativă” a fotografiilor și o funcție care transformă videoclipurile în timp real în slow-motion prin completarea cadrelor inexistente cu ajutorul AI.

blank