Cătălin Măruță
Showbiz

Vestea momentului despre Andra și Cătălin Măruță! Totul este oficial. Nimeni nu se aștepta la asta

Cătălin Măruță, Smiley, Mugur Mihăescu, alias Garcea, Delia Matache, Antonia și Alex Velea au investit sume fabuloase în casele lor. Iată la ce sumă sunt estimate locuințele marilor vedete din România.

Cât costă casele marilor vedete din România?

Vedetele din România, care și-au construit o carieră solidă de-a lungul timpului, și-au investit banii câștigați în locuințele lor.

De exemplu, Cătălin Măruță și Andra locuiesc în Pipera, una din cele mai scumpe zone din București, într-o casă superbă, cu o curte mare, terasă și piscină. Prețul inițial al locuinței lor a fost de 1.000.000 de euro, dar prezentatorul TV a cumpărat-o cu circa 800.000 de euro.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, locuiesc într-un penthouse, situat lângă parcul Herăstrău din București. Cântăreața de muzică pop ar fi investit peste un milion de euro în apartamentul ei de lux respectiv pentru a-l amenaja după bunul ei plac. Locuința ei se întinde pe aproximativ 400 de metri pătrați și are propria piscină.

Smiley și Gina Pistol locuiesc într-o vilă superbă, în comuna Cernica, județul Ilfov. Pentru reovarea ei, Smiley a investit aproximativ 300.000 de euro. Vedeta a apelat la o echipă formată din trei arhitecți și un inginer constructor pentru a se asigura că locuința sa va fi una de poveste, relatează money.ro.

Mugur Mihăescu a decis să își închirieze vila

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, locuiesc într-o vilă situată în centrul Bucureștiului, evaluată la jumătate de milion de euro. Este vorba de o clădire istorică. Casă lor a fost achiziționată în urmă cu șase ani, cu un credit de 370.000 de euro, relatează sursa citată anterior.

Spre deosebire de vedetele menționate anterior, Mugur Mihăescu, celebrul actor care l-a interpretat pe Garcea în „Vacanța Mare”, a decis să-și închirieze vila din Pipera. Casa actorului, cu proprietate cu tot, a fost evaluată la 800.000 de euro.

Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat într-o vilă cu două etaje

Citește și  Ramona Olaru a spus motivul real pentru care s-a despărțit de Cătălin Cazacu: "Am trăit cu acest om multe momente și lucrul pe pshic a fost incredibil de rău"

Alex Velea și Antonia și-au investit banii câștigați din muzică într-o casă pe malul lacului din Pipera. Cei doi au cheltuit 500.000 euro pentru locuința respectivă.

Anca Serea și Adi Sînă și-au vândut vila din comuna Cernica, județul Ilfov, evaluată la jumătate de million de euro, și s-au mutat într-o vilă mai mare, situată în Pipera, București, pentru ca fiecare dintre cei șase copii ai lor să aibă propria cameră. Noua lor casă are două etaje și mai mult de opt camere, valorând jumătate de milion de euro.

blank