Gheorghe Zamfir
Showbiz

Vestea dimineții despre Gheorghe Zamfir! Anunțul a fost făcut chiar de soția lui

Naisul și compozitorul român Gheorghe Zamfir a împlinit în data de 6 aprilie vârsta de 82 de ani. Cu această ocazie, soția sa a ținut să îi transmită un mesaj emoționant.

Pe 6 aprilie, celebrul artist Gheorghe Zamfir a împlinit vârsta de 82 de ani. Cu această ocazie, soția sa, Nicoleta Zamfir, în vârstă de 38 de ani, a ținut să-i transmită un mesaj emoționant partenerului său de viață.

Mesajul soției lui Gheorghe Zamfir

„La mulţi ani, suflet minunat! Îţi doresc toată fericirea şi împlinirea de care sufletul tău cald are nevoie! Să fii mereu iubit şi apreciat pentru felul tău frumos de a fi, numai al tău.

Îţi mulţumesc din tot sufletul că mi-ai dat ocazia să te cunosc, să-ţi explorez nestingherită sufletul şi să-ţi cunosc povestea din spatele inimii.

Eşti un om minunat, cu un suflet atât de frumos desenat, un om plin de vise şi de principii, un om plin de amintiri magice clădite numai cu oameni la fel de frumoşi ca tine, un om încărcat de seninătate şi poftă de viaţă, un om plămădit din bunătate şi frumuseţe sufletească fără margini, un om pe care viaţa l-a supus la sute de teste, dar pe care le-a trecut de fiecare dată cu capul sus, un om plin de râsete senine şi zâmbete calde, un om care pune problemele şi nevoile lui pe locul doi, un om aparent simplu, dar atât de special.

În viaţă nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături. Tu, om drag, mi-ai fost alături de atâtea ori că am pierdut numărătoarea. Mi-ai încălzit mereu sufletul cu un zâmbet senin şi o îmbrăţişare caldă, mi-ai şoptit mereu că va fi bine, că cerul meu va străluci pe veci. Cu Dumnezeu înainte!’, este mesajul scris de Nicoleta Zamfir, de ziua de naștere a soțului ei.

Gheorghe Zamfir le-a mulțumit fanilor pentru urări

La rândul său, Gheorghe Zamfir a vrut să le mulțumească fanilor petru urări prin intermediul unui mesaj emoționant scris pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi sunt 28, văzuți din altă perspectivă, cu înțelepciune, cu mulțumire și reverență, pentru tot ce am primit de la El, de la bunul Dumnezeu, de-a lungul vieții. Sperăm să mai îngăduie un sunet divin, o tușă de culoare, o literă pe-o foaie… Mulțumesc mult că-mi sunteți mereu oglindă de frumos și bine, dragii mei! Îmbrățișări! – Gheorghe.”, a scris Gheorghe Zamfir pe pagina sa de Facebook.

blank