Dan Bittman
Showbiz

Vestea dimineții despre Dan Bittman! Este anunțul momentului despre marele artist român

Solistul trupei Holograf se confruntă cu noi probleme de sănătate, după ce a suferit în urmă cu câțiva ani o operație pe carotidă. Astfel, Dan Bittman este nevoit să ia o pauză vocală.

Dan Bittman a suferit în urmă cu câțiva ani o operație pe carotidă, efectuată într-o clinică din Viena. Mai apoi, artistul a avut probleme cu vocea, iar la un moment dat le-a spus colegilor de trupă să găsească alt solist.

Din fericire, un medic care i-a recomandat o pastilă care a fost foarte eficientă, iar Dan Bittman a revenit pe scenă alături de colegii săi de trupă.

Artistul are probleme cu vocea și este în pauză vocală

În momentul de față, Dan Bittman și trupa Holograf se pregătesc pentru un spectacol care va avea loc la Sala Palatului, în ziua de 14 februarie. Totuși, trebuie menționat că artistul are probleme cu vocea și este în pauză vocală.

„Am probleme cu vocea. Sunt în pauză vocală”, a declarat Dan Bittman, potrivit viva.ro

Bittman a trecut prin clipe cumplite în 2012, după ce a fost operat pe carotidă
Amintim că îndrăgitul artist în vârstă de 60 de ani a trecut prin momente cumplite în 2012, după ce a fost operat pe carotidă, la o clinică din Viena.

Dan Bittman s-a confruntat cu probleme mari, iar la un moment dat rămăsese fără voce. Dan Bittman nu mai avea nicio speranță și se pregătea să se retragă de pe scena artistică.

Totuși, un medic i-a recomandat o pastile care l-a vindecat. Aceasta costa doar 16 lei.

În prezent, Bittman continuă să cânte cu trupa sa Holograf și să-i încânte pe români cu talentul său artistic.

„Cânt doar cu trupa. Am rămas în aceeași formulă Holograf”, a spus Bittman în trecut.

Dan Bittman a scos împreună cu trupa sa melodii de succes care au spart topurile muzicale româneștiB Bittman este solistul trupei Holograf din anul 1985. Artistul a scos împreună cu trupa sa melodii de succes care au spart topurile muzicale românești.

Printre cele mai cunoscute cântece realizate de Holograf sunt „Umbre pe cer”, „Singur pe drum”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ți-am dat un inel”,„Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Vine o zi…”, „Viața are gust”, „Dragostea mea”, „Cât de departe”.

Trupa Holograf este formată din Bittman, Iulian Vrabete, Romeo Dediu, Marius Bațu, Tino Furtună și Edi Petroșel.

blank