Cătălin Măruţă
Showbiz

Vestea dimineții despre Cătălin Măruță! Anunțul venit chiar acum de la Andra. A aflat totul

Detalii incredibile legate de căsnicia dintre Andra şi Cătălin Măruţă! Celebra cântăreaţă a recunoscut totul. Ce a avut de spus despre soţul său? Puţine femei ar fi reacţionat aşa în locul ei.

Andra recunoaște că e geloasă! Vedetei nu îi place să vadă alte femei în jurul lui Cătălin Măruţă. Vineri, 10 martie 2023, la scurt timp după Ziua Internațională a Femeii, Andra și-a deschis sufletul și a vorbit despre mariajul ei și despre cum este ea ca soție. Vedeta a recunoscut că este puțin geloasă și că nu îi place când vede că în jurul soțului ei roiesc prea multe femei, care par că flirtează cu el.

Deși Cătălin Măruţă nu îi dă motive să fie geloasă, ea îl mai tachinează uneori. Andra a mărturisit, totodată, că ea crede în fidelitatea absolută.

„Mici gelozii întotdeauna sunt. Sunt sigură pe relația noastră, dar nu îmi place să văd în preajma lui prea mult o femeie care pare că ar flirta cu el. Totuși, e soțul meu! Nu avem discuții serioase pe subiectul acesta, însă, nu îmi dă motive, doar mă alint uneori, îl tachinez.

Eu cred în asta (fidelitate absolută). În viața unui om, pe de altă parte, dacă vorbim despre relații de zeci de ani, sigur sunt și momente de slăbiciune, de singurătate, de rătăcire, dar nu cred că ele duc neapărat la infidelitate.

Dacă spui ce simți, dacă ceri ajutor de la un psiholog, de exemplu, sau de la o persoană apropiată, cred că poți să depășești aceste momente fără să trădezi”, a declarat, vineri, Andra în cadrul unui interviu acordat pentru Viva!.

În ciuda acestui fapt, Andra a mărturisit că ea și soțul ei nu își verifică unul altuia telefonul mobil, însă își cunosc parolele.

„Fiecare are telefonul lui, nu ne căutăm mesaje. Noi ne știm parolele și ne putem debloca telefoanele, de multe ori iau telefonul lui pentru că am nevoie și i-am dat lui David telefonul meu să se joace sau să sune un coleg, dar nu pentru a verifica. Și invers este valabil.

Cătălin poate lua telefonul meu să facă o poză sau să sune, dar nu facem investigații pentru că avem încredere unul în altul. Suntem soț și soție, nu detectivi particulari”, a adăugat vedeta.

Andra se bucură că l-a ales pe Cătălin Măruță de soț

Citește și  Ia uite ce mare s-a făcut băieţelul lui Mircea Radu!

În cadrul acelui interviu, cântăreața de muzică pop a mărturisit că se simte binecuvântată pentru că l-a găsit pe Cătălin Măruță și s-a căsătorit cu el, chiar dacă mai fac greșeli uneori. Mariajul lor merge bine pentru că depun efort în egală măsură, a explicat vedeta.

„Cred că mai bine îl întrebați pe Cătălin cum mă port în căsnicie. Eu zic că sunt exemplară! (râde) Eu și Cătălin Măruţă  avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili.

Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil. Echilibrul nostru vine din asta.

Eu sunt mai sensibilă decât el, cum spuneam mai devreme: plâng mai ușor, sufăr și mă consum din diverse motive, în timp ce el este mai cumpătat, se gândește de două ori, le vede în perspectivă, ia puține lucruri personal. Aceasta este o diferență care pe mine mă ajută mult pentru că ne completăm.

De multe ori îl sun, dacă nu e lângă mine, să îi cer o părere pentru că știu că îmi va schimba perspectiva. Aceste trăsături îl fac pe el un manager mai bun, un strateg mai bun. Eu am fire de artist, cu siguranță.

Mici greșeli sigur că facem cu toții. Mă gândesc acum la momente în care poate am reacționat exagerat, m-am supărat când nu era cazul. Dar nu îmi aduc aminte momente foarte apăsătoare, ore întregi în care am fost supărați unul pe altul, nu ne-am vorbit.

Nu am avut astfel de momente pentru că ne înțelegem unul pe celălalt, nu ne privim acuzator nici dacă se întâmplă ceva ce nu ne convine”, a explicat Andra.

blank