Showbiz, Stiri

Vestea asta ii va dezamagi pe fanii Alexandrei Stan!

In momentul in care Alexandra Stan a anuntat ca a castigat procesul cu Marcel Prodan si ca poate interpreta in continuare piesele care au facut-o celebra, fanii au fost in extaz. Totusi, acestia se vor multumi doar sa o asculte pe posturile muzicale.

Fanii romanii vor fi foarte dezamagiti cand vor afla vestea ca Alexandra Stan nu are planuri prea mari cu Romania in aceasta vara. Cantareata va onora recitaluri doar in afara granitelor, dupa cum a decis recent. Nu de alta, dar organizatorii de concerte de la noi nici nu prea se inghesuie sa o introduca in programale lor, judecand mai ales dupa tariful artistei, destul de piperat.

Merge pe acelasi model cu Inna
Dupa scandalul cu fostul manager, Alexandra a inceput colaborarea cu o echipa din Statele Unite, acolo unde a si petrecut cateva luni bune. Cantareata, impreuna cu noii sai producatori, au decis sa isi faca un nume si in afara Romaniei, asa ca noul turneu al Alexandrei nu include aproape deloc tara noastra. Tanara prefera sa sustina recitaluri in Turcia, Italia, Spania, Bulgaria, ocolond parca intentionat Romania. Ce-i drept insa, printre primele recitaluri de promovare a noilor piese le-a sustinut in Bucuresti, insa a facut-o intr-un cadru destul de restrans, unde nu toti fanii au putut lua parte.