Sport, Stiri

Veste URIASA pentru Steaua de la UEFA!

Steaua, Pandurii, Petrolul si Astra vor incasa bani frumosi.

veste-uriasa-pentru-steaua-de-la-uefa-man-city-si-psg-le-vor-trimite-bani-in-urmatoarele-zile-anuntul_size6

Asociatia Cluburilor Europene, unicul organ independent ce reprezinta cluburile la nivel european, a dezvaluit ca toate echipele calificate in sezonul trecut al cupelor europene vor primi o parte egala din suma de 24 de milioane de euro stransa dupa amenzile primite pentru incalcarea Fair-Play-ului Financiar. O mare parte din acest bani vor veni de la PSG si Manchester City, principalele cluburi afectate de sanctiunile UEFA.

Astfel, cele 4 reprezentante ale Romaniei in sezonul 2013/2014 vor primi cate 101.000 de euro (237 de cluburi au participat sezonul trecut in cupele europene). Steaua a ajuns in grupele Ligii Campionilor, Pandurii s-a calificat in grupele Europa League, in timp ce Astra si Petrolul au fost eliminate in play-off-ul Europa League in sezonul precedent.

Pe langa aceste sanctiuni, cei de la PSG si Manchester City vor avea si un numar limitat de jucatori pe care ii vor putea folosi in Champions League in acest sezon si au avut anumite restrictii in ceea ce priveste transferurile in perioada de mercato din vara.