Sport, Stiri

Veste trista pentru intreaga suflare dinamovista!

Fostul fotbalist al formatiei Dinamo Bucuresti, Lica Nunweiller s-a stins din viata astazi in jurul orei 14:00, la Spitalul Floreasca din Capitala, la varsta de 74 de ani!

images (1)

Surse apropiate familiei fostei glorii dinamoviste au anuntat ca trupul neinsufletit va fi depus la Biserica Nasterea Maicii Domnului de pe Calea Dorobanti, din Bucuresti.

Lica Nunweiller a fost legitimat pentru prima data la Unirea Tricolor. In tricoul formatiei Dinamo Bucuresti a jucat primul meci pe 5 iunie 1960, contra Rapidului, partida castigata atunci cu 2-0. Alaturi de echipa din Stefan cel Mare a cucerit 4 titluri de campion si o cupa a Romaniei, evoluand de 206 ori.

Fotbalistul a avut sase frati, toti avand aceeasi meserie. Doar doi dintre ei insa, au evoluat la nivel inalt: Ion si Radu. Titulatura de „cainii rosii” folosita si acum de jucatorii si suporterii echipei Dinamo, provine de la cei doi frati Ion si Lica Nunweiller, porecliti astfel de jucatorii formatiei Rapid din aceasta perioada, pentru agresivitatea lor.

blank