Cei doi ar putea să se alăture lui Gigi Becali

  cristi_borcea

Cristian Borcea și Victor Becali vor executa pedeapsa în regim semideschis, a decis Judecătoria Medgidia, astfel că cei doi, care îşi execută pedeapsa în regim închis la Penitenciarul Slobozia, s-ar putea alătura lui Gigi Becali în Penitenciarul Poarta Albă din județul Constanța.

Magistrații Judecătoriei Medgidia au admis, luni, contestațiile depuse de Cristian Borcea şi Victor Becali pentru stabilirea regimului de detenție și au stabilit că atât Cristian Borcea, cât și Victor Becali își vor ispăși pedepsele în regim semideschis. În ambele cazuri, decizia instanței este definitivă.

Astfel, în urma acestei decizii Cristian Borcea și Victor Becali ar putea fi transferați la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde își ispășește pedeapsa și Gigi Becali, văr al lui Victor Becali și naș al lui Cristian Borcea, amândoi având buletine de Constanța.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, decizia va fi luată de Administrația Națională a Penitenciarelor.

“Instanța decide regimul de detenție, iar pe cale de consecință Administrația Națională a Penitenciarelor îi repartizează în unitatea penitenciară cu regim corespunzător”, a precizat Gabriel Botezan.

De altfel, Cristian Borcea a fost transferat de mai multe ori de la Penitenciarul Slobozia la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă, din cauza unor probleme medicale, ultima dată ajungând acolo în urmă cu aproximativ două săptămâni.

El a rămas la Spitalul-Penitenciar Poarta Albă până în data de 6 mai, după care a fost dus înapoi la Slobozia.

Cristian Borcea a fost condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare, iar Victor Becali are o pedeapsă cu închisoare de patru ani și opt luni în dosarul transferurilor de jucători. Cei doi îşi execută pedepsele la Penitenciarul Slobozia.