Actualitate, Stiri

VESTE DEVASTATOARE pentru Cioacă: de ce îi era FRICĂ cel mai tare s-a întâmplat!

Cristian Cioacă a primit o nouă condamnare în dosarul ELODIA, acesta fiind condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare, conform Curţii de Apel Braşov, în dosarul de violare a corespondenţei soţiei sale, Elodia Ghinescu.

cioaca5_14090400

CRISTIAN CIOACĂ. ,,În baza art. 45 alin. 3 lit. a Cod penal, aplică inculpatului alături de pedeapsa rezultantă de 4 ani şi 4 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 lit. a, b, d, e şi f Cod penal pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei închisorii, după graţierea totală  ori a restului de pedeapsă, după împlinirea termenului de prescripţie a executării pedepsei sau după expirarea termenului de supraveghere a liberării condiţionate”, informează Curtea de Apel Braşov, citată de braşovltau.ro.

După condamnarea definitivă a lui Cioacă la 15 ani şi opt luni de închisoare, pentru lovituri cauzatoare de moarte, Viorel Vasile a declarat că, din punctul său de vedere, condamnarea este “prea blândă din punct de vedere al împrejurărilor în care s-a comis fapta, al atitudinii lui Cioacă şi al faptului că acesta avea calitatea de poliţist”. Cu toate acestea, pentru acuzaţia de “lovituri cauzatoare de moarte” – fapta pentru care a fost condamnat Cioacă -, instanţa a decis, totuşi, pedeapsa maximă, ceea ce, spune adjunctul Poliţiei Române, reprezintă o premieră în justiţia românească.

Poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti, în 18 iunie, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată de Tribunalul Argeş, de 22 de ani de închisoare. Ancheta a costat statul român aproximativ 125.000 de euro.