Sport, Stiri

Veste buna pentru Steaua: Wesley poate veni liber de contract

Fanii Stelei au un motiv de bucurie, dupa toate problemele din ultima vreme. Transferul lui Wesley are sanse din ce in ce mai mari de a se realiza.

weslez_88588200Brazilianul de 32 de ani poate pleca gratis la orice echipa, potrivit presei arabe, impresarul Lucian Marinescu reusind sa obtina dezlegarea contractului.

wesley_92905000“Cel mai probabil Wesley Lopes se va intoarce in Romania, unde e dorit de Steaua”, au scris arabii. Odata ce contractul a fost desfacut, Steaua il poate primi pe jucatorul brazilian cu bratele deschise, fara a mai plati vreun bani fostei echipe.

Steaua i-a facut o oferta fabuloasa si lui Ciprian Marica, oferindu-i 1 milion de euro pe an. Atacantul nationalei trebuia sa dea astazi un raspuns final si, desi fanii ros-albastri l-au asaltat cu mesaje pentru a-l determina sa accepte transferul, jucatorul inca nu a dat un raspuns.

ciprianmarica0269c4a2e9a9-1375093791Desi este inca perceput ca dinamovist, fanii Stelei il indeamna totusi pe Marica sa se alature echipei conduse de Reghecampf. (D.A)