Showbiz, Stiri

Veronica Paşcu nu vrea să fie ca toată lumea

E însărcinată în opt luni, dar nu se mărită!

5-3

Emoţii mari o încearcă pe Veronica Paşcu, fiica fostului ministru al Apărării, Ioan Mircea Paşcu. Tânăra de 30 de ani, fotomodel internaţional de succes, a renunţat pentru moment să mai urce pe podimul de modă, pentru a se dedica unei noi cariere, cea de mămică.

5-2

„Suntem foarte fericiţi. Ne doream mult acest copil. Va fi băieţel şi îl va chema Milan. Este un nume de origine sârbească. Cu cât se apropie momentul cu atât mai mult mă cupinde teama. M-am consultat cu medicul meu şi voi recurge la o operaţie cezariană, care îmi dă fiori”, a povestit Veronica Paşcu pentru presa mondenă.

Însărcinată în aproape opt luni, Veronica se simte bine şi nu s-a abţinut de la niciun aliment pe perioada sarcinii. Deşi a luat 16 kilograme în greutate, silueta Veronicăi nu a avut mult de suferit. Modelul avea înainte 52 de kilograme, aşa că sarcina a făcut-o doar să se mai „împlinească”.

5-1

„La începutul sarcinii mergeam la sală şi făceam gimnastică, pentru că aveam dureri de spate. Pot spune că sportul a fost un factor pentru a nu lua multe kilograme. Mai am o lună şi o săptămână până nasc şi acum nu prea mai pot să fac nimic.

Obosesc foarte repede. Nu am avut neplăceri pe perioada sarcinii. Am mâncat orice. Înainte nu-mi plăceau dulciurile, iar acum pot spune că le ador. Îmi plac mult prăjiturile, cele cu cremă, şi ciocolata. Sunt o clientă fidelă a cofetăriilor”, ne-a mai spus modelul.

Simpatica roşcată cu pistrui se poate lăuda că va avea o familie aşa cum multe femei visează. Ea este iubita milionarului Adrian Dura (44 de ani), acţionar al mai multor agenţii de publicitate.

5

Deşi sunt împreună de şapte ani, cei doi nu se grăbesc să-şi oficializeze relaţia. În urmă cu câteva luni, modelul a făcut o glumă şi a postat pe Facebook o fotografie în care ţine în mână o cană cu toartă sub formă de verighetă. Chiar dacă mulţi s-au grăbit să anunţe că se va căsători, Veronica nu a ajuns încă în faţa altarului şi nici nu are deocamdată astfel de planuri.

„Suntem atipici, ştiu. Nu vrem să facem lucrurile ca la carte şi nici nu ne dăm în vânt să respectăm tradiţiile. Ne este foarte bine aşa. De ce să complicăm lucrurile cu un act!”, ne-a mai spus viitoarea mămică.

blank