Aflata in plin proces de divort cu fostul partener, Antonia va mai patimi mult pana cand se poate declara pe deplin fericita. Cantareata mai are putin pana va naste copilul lui Velea insa, pentru a putea fi o familie, Alex trebuie sa o dea in judecata.

61590899

 Antonia si Alex Velea asteapta cu nerabadare venirea pe lume a copilului lor. Cu toate ca este un eveniment extrem de fericit pentru orice cuplu, cei doi mai au de trecut un hop pana cand pot forma o adevarata familie. Pentru ca totul sa fie in regula si bebelusul sa fie trecut in acte pe numele lui, Alex Velea este nevoit sa o actioneze in judecata pe Antonia.

61583231

Aflata in plin proces de divort, dar si pentru custodia fiicei sale, Antonia se vede nevoita sa faca imposibilul pentru a putea naste cel de-al doilea copil in situatii optime. Mai bine zis, cantareata se vede nevoita sa divorteze cat mai curand, tocmai pentru ca bebelusul sa nu treaca automat pe numele lui Vincenzo Castellano, dupa cum este legea in Romania. In cazul in care acest lucru nu va fi posibil, Alex Velea va fi nevoit sa faca un test ADN prin care sa-si demonstreze paternitatea si apoi sa o actioneze in judecata pe Antonia, acestea fiind procedurile standard.

In situata de fata, Velea nu poate decat sa recunoasca copilul la maternitate, insa sa astepte decizia judecatorilor pentru ca pe certificatul de nastere al copilului sa se regaseasca numele lui.

61588404

„Alex Velea poate sa recunoasca copilul fara nicio problema. Chiar daca Antonia este in plin proces de divort, acest lucru nu-l impiedica pe Velea sa mearga la maternitate si sa recunoasca copilul. In cazul in care nu se va pronunta divortul pana cand bebelusul va veni pe lume, atunci Alex Velea se vede nevoit sa actioneze in judecata pentru prezumtia de tata biologic. Pana cand nu se va face proba de ADN si se va dovedi ca Velea este tatal biologic, nu va fi trecut in certificatul de nastere. Daca mama nu este divortata, in certificat va fi trecut actualul ei partener”, ne-a explicat avocatul Oana Rusu.

Citeste si...
Șoc! Măruţă, scos din grilă de Pro Tv