deliaSunt vedetele noastre, fugim dupa ele peste tot, le bagam microfoane in gura sa ne povesteasca, despre ele, de cand erau mici pana au ajuns mari. Iata declaratiile saptamanii:

– “Vreau sa fiu piele si os!” (Teo Trandafir, despre visele care nu se vor implini niciodata)

– „Nu ştiu ce mai e nou în muzică pentru că nu mai fac asta de vreo 10 ani. Cu cine să mă bat, pentru ce? Să-mi închidă uşile în nas?! Ce, am nevoie să fiu nefericită pe pământ sau ce?“ (Anca Turcasiu, fosta cantacioasa, actualmente necantacioasa)

– „Înainte o răsfățam pe Brigitte. Dar acum, ce s-o mai răsfăț? Am păcălit-o deja!“ (Ilie Nastase inca nu a aflat cine pe cine a pacalit!)

-„Mă prinde ţinuta. Am o faţă de ţăran care mă ajută!“ (Silviu Prigoana despre atunci cand va purta costum popular!)

-„Am o veste proastă, nu o să vadă un cent de la mine: la muncă, nu la întins mâna!“ (Zavoranca ii transmite vesti nasoale lui Pepe, care a dat-o in judecata si vrea daune)

-„Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi“ (Delia, enervata de cei care-i duc grija cand face ea copii)

-„Ador să am fundul mare. Mă simt şi eu ca Beyoncé!“ (Oana Lis sau cum gandeste o femeie cu celulita!

-„Mă gândeam la rochia de mireasă când eram copil, când încă mai credeam în Făt-Frumos. Visam atunci la o nuntă ca-n poveşti“ (Gina Pistol credea in basme, dar intre timp a crescut…)