Showbiz, Stiri

Vedetele cel mai bine plătite pentru apariţiile în Playboy!

Au rămas în istorie pentru apariţiile senzuale şi pentru onorariile plătite

61425767

Revista Playboy scoate lunar pe piata cele mai frumoase femei din Romania, dezbracate de inhibitii. Unele accepta sa pozeze doar de dragul imaginii, altele pentru a-si indeplini un vis, insa cele mai multe isi arata nurii pentru sume fabuloase.

In timp ce unele vedete sau domnisoare cunoscute pentru harul lor au acceptat sume rezonabile pentru un pictorial nud in celebra revista pentru barbati, altele si-au expus nurii dupa negocieri intense si insistente. Desi au incasat zeci de mii de euro nu au investit niciun ban si nici nu au facut ceva special cu suma primita.

61425769

Andreea Antonescu. Desi au trecut 13 ani de cand Andreea Antonescu a pozat in celebra revista, nimeni nu a reusit pana la ora actuala sa o detroneze ca onorariu. La momentul respectiv, cantareata a incasat suma de 30.000 de euro, bani care, se pare, au cheltuiti bine, pentru ca tirajul s-a epuizat intr-un timp-record.

Andreea vea doar 18 ani cand a acceptat sa se dezbrace complet, iar pentru ca tatal ei negociase conditiile contractului si a primit suma de bani, Andreea nu a inteles prea mare lucru din mica avere pe care o facuse.

61425772

Loredana Groza. Total diferite ca personalitate, insa apropiate de varsta, Loredana Groza si Oana Zavoranu au primit aceeasi suma de bani pentru pictorialul lor din Playboy. In timp ce Lori se dezbraca in anul 2000, dupa negocieri intense intre ea si reprezentatii revistei, avand chiar un record absolut la vanzari, fosta sotie a lui Pepe ii calca pe urme de abia in anul 2011.

61425777

Oana Zavoranu. Ea a avut un pictorial exploziv, dar aspru criticat de fetele bisericesti si sigur ca nu se va uita usor de el.

61425775

Bianca Dragusanu. In anul 2009, pe cand lumea incepea sa o cunoasca drept “blonda lui Bote”, Bianca Dragusanu isi facea primul grup mai mare de fani.

Odata cu aparitia in revista pentru barbati, Bianca nu doar ca si-a marit contul cu 10.000 de euro, dar a castigat faima pe care si-o dorea nespus de mult. Desi initial Silviu Boerescu nu o voia in revista unde era redactor-sef, odata ce a vazut primele poze cu ea si-a schimbat complet parerea.

61425774

Nicoleta Luciu. Fara doar si poate Nicoleta Luciu a devenit un simbol al revistei pentru barbati. Fosta Miss a fost coperta revistei de cele mai multe ori, ajungand sa incaseze, cumulat, mai bine decat orice alta vedeta din Romania, panar la onorariul unui star internationae. De sase ori, admiratorii brunetei au vazut-o crescand in paginile revistei. Se vehiculeaza ca de-a lungul timpului a ajuns la 60.000 de euro, semn ca fotografiile au avut un puternic impact. Iar Luciu ne-a declarat recent ca nu ar deranja-o sa mai pozeze inca o data.

61425768

Nici Andreea Banica nu a trecut neobservata de cei de la Playboy. Pe atunci, exotica blonda si-a aratat nurii pentru suma de 7.000 de euro, suma deloc de trecut cu vederea tinand cont ca acest pictorial dateaza din 2001.

blank