International, Necenzurat, Stiri

Vedete din telenovele în costumul Evei!

Natalia Oreiro, Gabriela Spanic şi Dorismar sunt câteva fete care au pozat nud

5

 Sunt cunoscute şi iubite de toată lumea, apreciate atât pentru rolurile din telenovelele care le-au adus faima internaţională, dar şi pentru frumuseţea lor care le-a făcut să fie dorite de orice bărbat. Iată vedetele din telenovele care au uitat de inhibiţi şi au pozat goale în reviste pentru bărbaţi sau pentru scopuri umanitare.

1-21-b

Natalia Oreiro este una dintre cele mai cunoscute actriţe din telenovele, iar publicul românesc a putut să o urmărească în producţii precum „Înger sălbatic”. Ea a realizat în 2011 o şedină foto nud, fiind gravidă, pentru Greenpeace, ca protest faţă de defrişarea masivă a pădurilor.

gabriela-spanic-nude-trend15

Considerată una dintre cele mai frumoase actriţe din telenovele, Gabriela Spanic a pozat nud pentru revista mexicană H Extremo, în 2011. Gaby a declarat în presă că: „Nu mă consider un sex simbol, dar dacă oamenii cred acest lucru, mi se pare foarte flatant”.

 

 

5-2

Actriţa argentiniană Dorismar, cunoscută din telenovela „Trimful dragostei”, a realizat un pictorial pentru ediţia mexicană a celebrei revistei Playboy, în iunie 2007.

5-3

Tot pentru Playboy Mexic a pozat şi Alicia Machado. Actriţa din Venezuela, fostă Miss Univers, este cunoscută publicului din rolul Marinei din telenovela „Iubire fără machiaj”.

5-4

Aylin Mujica a jucat în producţii precum „Săracii tineri bogaţi” sau „Fără sâni nu există paradis”. În martie 2013, frumuseţea din Cuba a apărut şi ea în paginile revistei Playboy Mexic.

5-5

Vanessa Arias, interpreta Toniei din „Abismo de pasion”, a realizat un pictorial incediar pe plajele din Veracruz, pentru numărul din ianuarie 2011 al Playboy Mexic.

blank