Femeile obisnuiesc sa apeleze la schimbarea de look atunci cand vor sa isi schimbe starea de spirit sau cand vor sa isi impresioneze fanii, cazul de fata. Exemple clare: Delia şi Andreea Bălan au ales să-şi şocheze fanii la începutul acestei veri. Cele două cântăreţe şi-au vopsit părul în nuanţe aprinse de verde, respectiv albastru
 
Delia
Delia a trecut la începutul acestei veri printr-un amplu program de decolorare a părului. Cântăreaţa şi-a dorit foarte mult să aibă părul verde, iar de curând a ajuns la nuanţa pe care şi-a dorit-o. Pe lângă părul verde, Delia mai are o surpriză pentru fanii săi. Ea a postat o fotografie din vacanţă, în care apare cu un cercel în nas. 
DELIA

Andreea Bălan

Şi Andreea Bălan a decis la începutul acestei veri că are nevoie de o schimbare majoră de look. Cântăreaţa şi-a vopsit părul într-o nuanţă intensă de albastru, instrând alături de Delia în clubul vedetelor cu părul “curcubeu”. Înainte de a se opri la albastru, Andreea Bălan a avut părul roz.
BALAN

Catrinel Menghia

Catrinel Menghia şi-a făcut o schimbare totală a look-ului şi s-a făcut blondă. Fotomodelul a renunţat la nuanţa sa de şaten-închis şi se pare că a făcut acest lucru special pentru rolul pe care îl va avea într-un film. Frumoasa româncă a apelat la un hair-stilist celebru din Italia, ca să fie sigură că totul va ieşi perfect. Vedeta a împărtăşit imediat noul său look cu prietenii de pe Instagram.
MENGHIA

Antonia

Frumoasa cântăreaţa a adoptat un stil în tendinţe printre vedetele de la Hollywood. Soţia lui Alex Velea şi-a vopsit părul blond, păstrându-şi doar rădăcinile într-o nuanţă închisă. Stilul poartă denumirea “Bronde” şi este un amestec subtil de suviţe blonde şi şatene. Rezultatul este un look natural şi foarte sexy. Printre starurile de peste ocean care l-au încercat se numără supermodelul Cara Delevingne, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston sau Beyonce.
ANTONIA

Adelina Pestriţu

Vedeta Kanal D a trecut printr-o schimbare radicală, dar temporară de look. Adelina şi-a făcut părul permanent, în stil afro, pentru un pictorial foto. Fanii săi de pe Facebook s-au grăbit să o complimenteze şi chiar i-au spus că seamănă cu celebra cântăreaţă Rihanna.
ADELINA

Diana Simion

Aflată într-o perioadă dificilă, după despărţirea de soţul său, matinalul Răzvan Simion de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Diana Simion se pare că îşi doreşte să se reinventeze pe toate planurile. Fosta soţie a lui Răzvan şi-a tăiat mult din păr, având acum o tunsoare în stil bob. Prietenii săi de pe Facebook s-au grăbit să o complimenteze, spunându-i că noul look o face mult mai tânără. Unii dintre ei au întrebat-o în glumă cât a luat la Bac, făcând aluzie la faptul că Diana arată acum precum o elevă de liceu.
DIANA SIMION

Oana Radu

După ce a reuşit să slăbească 60 de kilograme, cântăreaţa Oana Radu se pare că s-a obişnuit cu schimbările radicale de look. Vedeta a postat o imagine pe Facebook în care apare cu părul scurt, declarându-le fanilor săi că a renunţat la extensii.
OANA RADU