Showbiz, Stiri

Vedete autohtone se dau în vânt după răsfăţul balinez a la Cornu

Dan Negru, Andreea Marin sau Ştefan Bănică fug 116 km pentru o oră de masaj

6-FOTO-MARE-Laura-Cosoi_14bc514bba
Laura Cosoi face naveta la Cornu

116 km. Atât parcurg în weekend, de la Bucureşti până la Cornu, câteva dintre celebrităţile din showbiz, pentru a se bucura de o oră de masaj balinez.

6-IMG_1696_6300d27375
Tempos s-a îndrăgostit de România

De când au descoperit că Tempos, un indonezian venit de cinci ani în România, are mâini de aur, nici că se mai dau pe mâna altui maseur!

6-Dan-Negru_8e730a1cee

Tempos, exoticul maseur al vedetelor, a renunţat la plajele şi templele desprinse parcă din poveşti ale insulei indoneziene Bali ca să se mute în comuna Cornu, din România. Au trecut cinci ani de atunci, dar nu regretă nici o clipă decizia de a pleca la mii de kilometri de casă, mai ales că, acum, singurul maseur balinez de pe meleagurile noastre se poate lăuda cu o listă impresionantă de pacienţi celebri.

6-gianina-corondan_c5882fd12e

Prin centrul SPA unde lucrează Tempos se perindă, weekend de weekend, vedete ca Andreea Marin, fostul ei soţ Ştefan Bănică, Dan Negru şi soţia lui Codruţa, Laura Cosoi, Gianina Corondan, actorul şi regizorul Dan Puric şi Cristian Greţcu (Serviciul Român de Comedie)…

6-cristian-gretcu_646c676df4

Iar acestea sunt doar câteva dintre celebrităţile careşi fac programare la maseurul balinez ori de câte ori au posibilitatea să dea o fugă până la Cornu.

6-Dan-Puric_2dda1e6c68

Tempos este încântat că e preferatul starurilor, dar mai încântat e de ţara noastră. Balinezul ne-a mărturisit că s-a îndrăgostit iremediabil de România, iar după mâncarea noastră este pur şi simplu… “leşinat”.

12-andreea-marin-mma_797b591202

“M-am integrat foarte bine. Oamenii sunt primitori, iar mâncarea… nu se compară cu nimic! Sunt înnebunit după sarmale cu mămăligă şi după ardei umpluţi”, ne-a declarat Tempos, înainte de a ne dezvălui o mică parte din tainele masajului balinez.

6-Stefan-Banica_3903dd62bf

“Acolo de unde vin eu, în Bali, masajul este mai mult decât o tehnică, este un ritual, o artă. Cel tradiţional, la care se folosesc doar uleiuri naturale, relaxează muşchii şi te eliberează de oboseală. Este o combinaţie între presopunctură şi masajul muşchilor întregului corp”. Tempos este specialist şi în terapia cu pietre calde aduse din apele din Insulele Bali. Acestea sunt plasate pe punctele energetice, pentru a detensiona întregul corp.